LiFong(HK) Industrial Co.,Limited

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: LiFong
Αριθμός Υπαλλήλων: 450~500
Ετήσιες πωλήσεις: 25,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Εισαγωγή

Η βιομηχανική Co. LiFong (HK), που περιορίστηκε καθιερώθηκε στο έτος 2001. Βρίσκεται στην πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Με τη συνολική περιοχή εγκαταστάσεων άνω των 30.000 τετραγωνικών μέτρων και του υπαλλήλου άνω των 500 ατόμων.

 

Στο έτος οργάνωση η επιχείρησή μας, εμείς κάνουμε μόνο το μέρος ρίψεων κύβων, 3 έτος αργότερα, επιχείρηση που διευρύνονται από τα σχέδια προϊόντων μετάλλων, σχέδιο σχεδίασης και ρίψη κύβων κατασκευής, αργιλίου & ψευδάργυρου, εξώθηση αργιλίου και βαθιά διαδικασία, CNC κατεργασία, κοπή Lasering, σφράγιση, διαμόρφωση σωλήνων χαλκού, επεξεργασία επιφάνειας στη συνέλευση κ.λπ. μερών. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία φωτισμού, κατασκευή, ηλεκτρονικά προϊόντα, ηλεκτρονικές εγχώριες συσκευές, τηλεπικοινωνίες, ιατρικές συσκευές και οι εξοπλισμοί, τα εξαρτήματα μηχανημάτων, τα έπιπλα, τα αυτοκίνητα & τα εργαλεία, η μεταφορά και Avigation κ.λπ. LiFong ήταν κύριοι μιας πεπειραμένης και επιθετικής Ομάδας Διοίκησης, διατήρησαν μια άριστη ειδική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής και καλά - εκπαιδευμένος και εξειδικευμένοι εργάτες. Η ενωμένη προσπάθειά μας μπορεί πάντα να εγγυηθεί τα προγράμματα των πελατών ότι μας μπορούν γρήγορα και σωστά να αντιμετωπιστούν. Αυτό είναι το σημείο κλειδί που κερδίσαμε στην αγορά.

 

Προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας την ανταγωνιστική τιμή προϊόντων, καλά ελεγχόμενο ποιοτικό σύστημα, πάντα έγκαιρη παράδοση (τα πρωτότυπα μέσα σε 1 εβδομάδα, δείγματα μπορούν να επισπευθούν μέσα σε 10 ημέρες, η χρονική ανοχή παράδοσης μαζικών προϊόντων (MOQ) μπορεί πάντα να είναι λιγότερο από 25 ημέρες. ) και επιφυλακτικές επικοινωνία και υπηρεσία στους πελάτες, έχουμε κερδίσει την καρδιά για κάθε cWho πελατών έχουμε κάναμε πάντα επιχειρήσεις με μας. Τα προϊόντα μας πωλούνται ευρέως στην εγχώρια αγορά, τη Βόρεια Αμερική και τις ευρωπαϊκές χώρες. 

Ιστορία

Εμπιστευθείτε την εμπειρία 20 ετών μας στην εργασία μετάλλων

30,000sqm εργοστάσιο | 500+ προσωπικό | Δείγματα σε 10 ημέρες

 

Να λειτουργήσει από το 2001
Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2001 στην πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, με τη συνολική περιοχή εγκαταστάσεων πάνω από 30.000 τετραγωνικών μέτρων και ενός εργατικού δυναμικού πάνω από 500 προσωπικού.
Στο ίδιο χρόνο, οργάνωση η επιχείρησή μας, εμείς επεξεργαστήκαμε μόνο τα die-cast μέρη. Τρία έτη αργότερα, η επιχείρησή μας διευρύνθηκε από το σχέδιο προϊόντων μετάλλων, το σχέδιο σχεδίασης και τη ρίψη κύβων παραγωγής, αργιλίου και ψευδάργυρου, την εξώθηση αργιλίου και τη βαθιά επεξεργασία, CNC επεξεργαμένος στη μηχανή, κοπή λέιζερ, σφράγιση, σωλήνας χαλκού που διαμορφώνει, επεξεργασία επιφάνειας στη συνέλευση μερών.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία φωτισμού, την κατασκευή, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τις ηλεκτρονικές εγχώριες συσκευές, τις τηλεπικοινωνίες, τις ιατρικές συσκευές και τον εξοπλισμό, τα εξαρτήματα μηχανημάτων, τα έπιπλα, τα αυτοκίνητα και τα εργαλεία, τη μεταφορά, και την αεροπορία.

Υποστηριγμένος από την πεπειραμένη και επιθετική ομάδα
Έχουμε μια πεπειραμένη, αφιερωμένη, καινοτόμο και αρμόδια Ομάδα Διοίκησης εφαρμοσμένης μηχανικής και καλά - εκπαιδευμένος και εξειδικευμένοι εργάτες. Οι προσπάθειες από κοινού μας μπορούν πάντα να εγγυηθούν τα προγράμματα των πελατών ότι μας γρήγορα και σωστά αντιμετωπίζονται. Αυτό είναι το σημείο κλειδί γιατί έχουμε την παραμονή σε αυτόν τον τομέα και τις κερδημένες υψηλές πωλήσεις.
 

Ανταγωνιστικά προϊόντα & επεξεργασία

Πολλοί από τους πελάτες μας είναι στον ελαφρύ τομέα των οδηγήσεων, έτσι έχουμε την πλούσια εμπειρία στην ελαφριά κατοικία των οδηγήσεων και άλλα εξαρτήματα όπως το heatsink, τοποθετούν τους κατόχους υποστηριγμάτων και φακών. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τους μηχανικούς μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με τα ελαφριά σχέδια σύμφωνα με τα αιτήματά τους.

Ο πελάτης στόχων μας είναι αυτός αγοράζει μόνο τα μέρη και κάνει τη συνέλευση από μόνοι τους, θα αυξήσει πολύ την ανταγωνιστική δύναμη μάρκετινγκ των πελατών και το δωμάτιο περιθωρίου τους. Το κόστος θα είναι μόνο 40%-50% συγκρίνει αυτοί αγοράζει τα τελειωμένα φω'τα από το ελαφρύ εργοστάσιο άμεσα.


Προσφέροντας στους πελάτες τις ανταγωνιστικές τιμές
Προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ανταγωνιστικές τιμές, υψηλές - ποιότητα, έγκαιρη παράδοση (τα πρωτότυπα μέσα σε μια εβδομάδα, δείγματα μπορούν να επισπευθούν μέσα σε 10 ημέρες και η χρονική ανοχή MOQ μπορεί πάντα να είναι λιγότερο από 25 ημέρες) και επιφυλακτικές επικοινωνία και υπηρεσία στους πελάτες. Τα προϊόντα μας πωλούνται ευρέως στην εγχώρια αγορά, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ερευνήστε σήμερα για να αρχίσετε την πρόσβαση.

Υπηρεσία

Για να προσφέρουν τα μέρη διαδικασίας ποιοτικών μετάλλων ευρέος φάσματος συνολικά.

 

Συσκευασία εξαγωγής

Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ομάδα εξωτερικού εμπορίου

Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

Γραμμή παραγωγής

Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Δραστηριότητες επιχείρησης

 

Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα LiFong(HK) Industrial Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 1